Λύσεις

Storage Solutions

Εδώ και 12 χρόνια η IVIS σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις data storage για ανάγκες SAN & NAS, Gateways, Storage Clouds ή άλλες ειδικές περιπτώσεις. Δεν θεωρείται τυχαία "The Data Storage Expert".

Γνωρίζουμε καλά ότι όλες οι λύσεις που σχετίζονται με storage είναι στην καρδιά μιας υποδομής πληροφορικής, γιατί τα δεδομένα είναι, μετά τους ανθρώπους, το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο μιας επιχείρησης. Στόχος είναι η γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλής πρόσβαση στα δεδομένα κάθε είδους σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Σε συνεργασία με τον πελάτη, η IVIS αναλύει τις ανάγκες και προτείνει την καλύτερη λύση για κάθε περιβάλλον, που θα στηρίζει τη λειτουργία σας για αρκετά χρόνια με τον πιο οικονομικό τρόπο. Η σωστή επιλογή θα εξοικονομήσει χρήματα και θα δώσει πρόσθετη αξία στην υποδομή σας, ενώ η λάθος επιλογή θα φέρει γρήγορα πρόσθετα κόστη και θα κάνει την υποδομή σας ανίσχυρη να στηρίξει τις ανάγκες σας. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο "Τι πρέπει να έχει μια λύση Storage".

Η IVIS συνεργάζεται με τους κατασκευαστές IBM, NetApp και Falconstor.

Ενδεικτικές λύσεις storage: