Εταιρία

Τα νέα μας

Νέο σύστημα high-end storage N7950T από την IBM

Αύγουστος 2011

Η IBM ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου συστήματος N7950T. Όπως όλα τα μοντέλα της σειράς N-Series πρόκειται για Unified Storage (SAN, NAS, IP-SAN) που στηρίζεται στο λειτουργικό σύστημα Data Ontap της NetApp. Το μοντέλο N7950T θα αρχίσει να διατίθεται από το Σεπτέμβριο 2011 και θα αντικαταστήσει τα μοντέλα N7700 και N7900. Αποτελεί το ισχυρότερο σύστημα Unified Storage της IBM και απευθύνεται σε data centers με πλήθος απαιτητικών αναγκών SAN, NAs και IP-SAN. Διαθέτει προηγμένες λειτουργίες, όπως snapshots, deduplication, thin provisioning και μνήμη cache 200GB επεκτάσιμη μέχρι 16TB. Υποστηρίζει δίσκους SAS, FC, SATA και SSD μέχρι συνολική χωρητικότητα 4320 ΤΒ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα IBM N-Series Storage

Υλοποίηση έργου Data Replication σε φαρμακευτική εταιρία με ανομοιογενή συστήματα storage

Ιούνιος 2011

Μεγάλη ελληνική φαρμακευτική εταιρία υλοποιεί με την IVIS έργο DR. Η εταιρία είχε ήδη εγκατεστημένα συστήματα storage IBM, EMC και HP στα δύο sites με απόσταση σχεδόν 800 χιλιόμετρα και ήταν επιτακτική η ανάγκη αυτόματου replication μεταξύ τους. Χρησιμοποιήθηκαν IBM gateways και κατάλληλο λογισμικό για το σύστημα SAP, MS Exchange, MS SQL και άλες κρίσιμες εφαρμογές με αποτέλεσμα τον αυτόματα συγχρονισμό δεδομένων πάνω από δίκτυο IP.

Διαβάστε το σχετικό case study

Προστασία ευαίσθητων δεδομένων σε ελληνικό οργανισμό

Απρίλιος 2011

Μεγάλος ελληνικός οργανισμός που διαχειρίζεται ευρεσυτεχνίες και έργα πνευματικής ιδιοκτησίας σε συνεργασία με αντίστοιχους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, υλοποίησε έργο προστασίας των κρίσιμων δεδομένων του με λύσεις της IVIS. Στο έργο δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη συνεχή διαθεσιμότητα και προστασία των δεδομένων κυρίως με γνώμονα τον κρίσιμο και νομικά ευαίσθητο χαρακτήρα τους.

Υλοποίηση έργου Disaster Recovery σε ναυτιλιακή εταιρία

Φεβρουάριος 2011

Γνωστή ναυτιλιακή εταιρία υλοποίησε με την IVIS σχέδιο DR με λύσεις NetApp και IBM. Η εταιρία διαχειρίζεται έναν όγκο δεδομένων πολλών TB για κρίσιμες εφαρμογές MS Exchange, MS SQL, Danaos, αρχεία χρηστών και άλλες πληροφορίες για που πρέπει να είναι συνεχώς διαθέσιμες στα κεντρικά της γραφεία, τα γραφεία ανά τον κόσμο και τα πάνω από 100 πλοία της. Η λύση περιλαμβάνει deduplication για οικονομία bandwidth με το DR site.