Εταιρία

Ποια είναι η IVIS INFO

Η IVIS INFO είναι ίσως η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που εδώ και 12 χρόνια ειδικεύεται σε λύσεις data storage & data protection και επενδύει σταθερά στον τομέα αυτόν. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται σήμερα "data storage expert".

Η επιτυχία της εταιρίας οφείλεται στο ότι από την ίδρυσή της στηρίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες: Τεχνολογία, Κατασκευαστές και Πελάτες.

Παρακολουθούμε συνεχώς την διεθνείς εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο του data storage. Για το λόγο αυτό είμαστε πάντα αρκετά μπροστά από τον ανταγωνισμό σε όλη την ιστορία μας. Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με κύριους κατασκευαστές hardware & software, που οδηγούν την αγορά με τις λύσεις τους.

Εστιάζουμε στους πελάτες μας και όχι στους προμηθευτές μας. Δεν εμπορευόμαστε προϊόντα, αλλά παρέχουμε λύσεις. Και φαίνεται να το καταφέρνουμε καλά. Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με όλους σχεδόν τους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται για τη διαχείριση και την προστασία των δεδομένων τους. Σε συνεργασία με τον πελάτη, αναλύουμε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες και προτείνουμε την καλύτερη από τεχνολογική και οικονομική άποψη, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε λύση ταιριάζει σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Έχουμε υλοποιήσει πλήθος έργων σε διάφορους τομείς της αγοράς και σε διάφορα μεγέθη εταιριών, από μικρές επιχειρήσεις με λίγους χρήστες μέχρι μεγάλες εταιρίες με χιλιάδες χρήστες και κρίσιμες και περίπλοκες ανάγκες. Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, αλλά όλους τους συνδέει ένα κοινό χαρακτηριστικό: αντιλαμβάνονται την αξία των δεδομένων τους και θέλουν να βρουν έναν ειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργάτη για να προστατέψουν τα δεδομένα τους και να τα μετατρέψουν σε χρήσιμες και αξιοποιήσιμες πληροφορίες.

Η IVIS είναι εξίσου ισχυρή στη σχεδίαση και υλοποίηση, όσο και στη συντήρηση και  υποστήριξη των εγκαταστάσεών της. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών μας γιατί πιστεύουμε ότι μια λύση είναι τόσο καλή όσο οι υπηρεσίες της. Η εταιρία παρέχει πλήρες εύρος υπηρεσιών υποστήριξης για υποδομές data storage & data protection καθώς και υπηρεσίες ελέγχου υφιστάμενων υποδομών κάθε κατασκευαστή (health check, penetration tests κλπ.).

Η IVIS απασχολεί πιστοποιημένο προσωπικό, μηχανικούς και συμβούλους με συνολική εμπειρία πολλών δεκαετιών. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των δραστηριοτήτων της (εμπόριο και παροχή υπηρεσιών στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών). Είναι μέλος διεθνών επαγγελματικών και τεχνολογικών οργανισμών και μετέχει σε διεθνή προγράμματα μαζί με άλλους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την ανάπτυξη και προώθηση της τεχνολογίας.

netapp gold partnerMicrosoft Certified partnerVMWare enterprise partner
Falconstor partnerNovell Silver partner